Reumatologie

Nu amana vizitele la medicul de reumatologie!

Reumatologia este specialitatea care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea bolnavilor cu suferinte non-chirurgicale ale aparatului locomotor.

Principalele grupe de afectiuni de care se ocupa reumatologia sunt urmatoarele:

  1. Patologie degenerativa: boala artrozica (gonartroza, coxartroza, spondiloza si alte localizari), guta, pseudoguta
  2. Patologie articulara si a tesuturilor moi legata de suprasolicitare si degenerativa: nevralgia cervico-brahiala, fibromialgia, periartrita scapulo-humerala, epicondilita, sindroamele canalare de membru superior si inferior, sindromul Dupuytren, entezite, tenositovite, bursite, capsulite, distrofia simpatica reflexa
  3. Patologie infectioasa articulara: TBC osteo-articular, boala Lyme (borelioza), artritele infectioased.
  4. Patologie metabolica: osteoporoza, osteomalaciae.
  5. Patologie inflamatorie, autoimuna: poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta, artrita reactiva, artrita psoriazica, lupusul eritematos sistemic, sclerodermia, polimiozita, dermatomiozita, vasculitele.

Mijloacele diagnostice folosite in reumatologie incud: analize biochimice, teste imunologice (autoanticorpi), teste genetice, examene imagistice (radiografii, ecografia musculo-scheletala, RMN articular), teste functionale (electromiograma), punctia articulara, biopsii ale tesutului articular si moale, etc

Preturi servicii reumatologie

Denumire serviciuPret
Consultatie200 lei
Control140 lei
Infiltratii intraarticulare (manopera) - alte infiltratii inafara substantelor vascoelastice200 lei
Infiltratie intraarticulara cu solutie vascoelastica - 1 (multidoza)/doza - pretul include manopera300 lei
Infiltratie intraarticulara cu solutie vascoelastica - 2 pretul include manopera1200 lei
Infiltratie intraarticulara cu solutie vascoelastica - 3 pretul include manopera950 lei
Infiltratie intraarticulara cu PRP (plasma imbogatita cu trombocite)650 lei

* Prețurile afișate pot suferi modificari fara un anunt prealabil

Reviews

Ce spun pacientii?

In ultimele 6 luni, un numar de 368 de pacienti internati in regim de spitalizare de zi sau spitalizare continua. au dorit sa ne ofere un feedback cu privire la serviciile MedIF la calificativul maxim FOARTE BUNE / EXCELENT, reprezentand peste 97% din totalul calificativelor primite!!

Roxana Marcu

Am 50 de ani si am dorit un set complet de analize medicale. Totul rezolvat foarte rapid, inclusiv interpretarea acestora de catre un medic specialist. Preturi decente.

Andra Tataru

Daca vrei o clinica in Otopeni, asta e cea mai potrivita. Totul okey si aproape de casa. Multumesc doamnei dr. de la dermatologie.

Ciprian Macesaru

Recomand, echipa de medici competenti. Conditii placute si tarife accesibile.

Marian D.

Am avut nevoie de recuperare motrica dupa un accident de masina. Recomand cu caldura acest centru medical. Personalul este bine pregatit.

Adriana Vernescu

M-am indragostit de aceasta clinica! Oamenii sunt bine pregatiti, au grija de mine si am scapat de unele probleme. Aparatura medicala moderna!