Psihologie
Clinica medicala MedIF Otopeni - Servicii medicale integrate
Psihologia (din limba greaca: psyché = suflet + logos = stiinta) este stiinta sufletului, a comportamentului uman. Astfel, psihologia este studiul functiilor si proceselor mentale, a experientelor interioare si subiective - precum gandurile, emotiile, constiinta, motivarea, perceptia si personalitatea. Evaluare psihologica de specialitate Evaluarea psihologica se adreseaza adultilor, adolescentilor, copiilor si familiilor acestora, indiferent de mediul cultural din care provin, care au probleme comportamentale, emotionale sau isi doresc sa se dezvolte personal. Accentul este pus pe clarificarea zonelor cu probleme, identificarea resurselor si abilitatilor existente, dezvoltarea unor obiective realiste si pe furnizarea unui tratament personalizat. Intreaga evaluare psihologica rezulta din analiza datelor biografice, testelor psihologice, interviului clinic. In clinica MedIF puteti beneficia de Consiliere Psihologica gratuita pe baza trimiterilor de la medicii specialisti.
CONFIDENTIALITATE      l      TERMENI SI CONDITII     l     ACREDITARI
medic primar specialist otopeni ilfov
Preturi servicii psihologie
firma_web_design_bucuresti
Evaluare                                                                                                                                                                                  150 lei Consiliere 60 min                                                                                                                                                                   150 lei Consiliere cuplu 60 min                                                                                                                                                        250 lei
medici otopeni cabinet medical otopeni
Programari:
centru medical otopeni
Promotie! Pacientii ce au recomandare de la Medicul de Familie vor beneficia de reducere de 30% din pretul unei sedinte de consiliere psihologica.