ortopedie-poza

Dr. VALENTIN HIOHI

MEDIC SPECIALIST ORTOPEDIE

Consultatii decontate CAS sau cu plata

Vezi doctor

In cadrul Specialitatii Medicale Ortopedie si Traumatologie MedIf Otopeni precizia actului medical si recuperarea rapida a pacientului sunt esentiale.

Stim ca, odata cu inaintarea in varsta, apar inevitabil si afecțiunile sistemului locomotor care afecteaza mobilitatea de zi cu zi. Insa, in Clinica MedIF Otopeni tratam la cel mai inalt nivel pacienții cu probleme ortopedice de orice tip si complexitate, oferindu-le ingrijire medicala individualizata.

Punem accent pe cele mai recente metode pentru tratarea afecțiunilor articulare, inclusiv Infiltratii intra-articulare cu solutii vascoelastice, ce pot intarzia necesitatea unei artroplastii (operatie chirurgicala), intr-un proces scurt si neagresiv.

Tratamentele si tehnicile minim-invazive de ultima generație abordate in cadrul Clinicii MedIF Otopeni ofera pacientilor nostri cele mai bune sanse de vindecare si scurteaza perioada de recuperare.

Ne bucuram ca in Clinica MedIF Otopeni va putem oferi toate Specialitatile Medicale intr-o maniera integrata ce asigura succesul tratamentului oricaror afectiuni neurologice, articulare sau musculo-scheletale: ORTOPEDIE, NEUROLOGIE si RECUPERARE MEDICALA.

Consultatii Ortopedie DECONTATE cu Bilet de Trimitere, pentru pacientii asigurati sau in regim cu plata.

Preturi servicii ortopedie

Denumire serviciuPret
Consultatie ortopedie medic specialist280 lei
Control medic specialist180 lei
Infiltratie articulara cu Acid Hialuronic1100 lei
Infiltratie articulara cu Acid Hialuronic combinat1400 lei
Infiltratie intraarticulara cu PRP (plasma imbogatita cu trombocite)800 lei
Osteodensitometrie cu Ultrasunete SONOST 3000130 lei

* Prețurile afișate pot suferi modificari fara un anunt prealabil