CAUZELE ÎMBĂTRÂNIRII PIELII
Cu cât arăți mai tânăr, cu atât te simți mai bine. Însă, înaintarea în vârsta reprezintă un proces care nu poate fi oprit și, in timp, aspectul și proprietățile pielii se modifică.
Vârsta, hormonii, expunerea la soare, fumatul, toate au rolul lor, ducând la apariția ridurilor.Pe măsura ce înaintăm în vârstă, conținutul de acid hialuronic (HA) din piele, scade. Glandele care produc sebum (sebacee) devin mai puțin active și pielea devine mai uscată. Gravitația acționează și ea determinând lăsarea pielii. În clinica noastră folosim gama Acid Hialuronic Stylage si gama Premium VYCROSS JUVEDERM ALLERGAN.
Fillere Acid Hialuronic Gama STYLAGESTYLAGE® (disponibil cu sau fără lidocaină) este o gamă inovatoare de fillere dermice care conțin acid hialuronic și antioxidanți: manitol sau sorbitol, care ajută la protejarea pielii pacientului de deteriorarea radicalilor liberi. Sunt realizate cu tehnologia avansată brevetată IPN-Like a Laboratoarelor VIVACY.
Durata tratamentului: Stylage M durează până la 12 luni înainte de a se descompune în mod natural în piele. Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc)
Stylage M cu Lidocaină – este indicat pentru netezirea ridurilor medii până la cele adânci, și / sau pentru îmbunătățirea conturului și volumului buzelor. Stylage L cu Lidocaină este un filler indicat pentru umplerea ridurilor profunde și pentru restaurarea volumului (obrajii, contururile feței, pomeții). Stylage L cu Lidocaină poate fi de asemenea utilizat în tehnici de întinerire a mâinilor prin injectarea subcutanată.
Fillere Acid Hialuronic – Gama Premium: VYCROSS JUVEDERM ALLERGAN
Injectabilele Juvederm produse de Allergan sunt lideri pe piata fillerelor cu acid hialuronic.
Brandul se remarca prin calitate superioara pe care pacientii o transpun in: naturaletea cu care volumizeaza tesuturile, elasticitate si coezivitate buna ce asigura asezarea perfecta in zonele mobile ale fetei fara sa ofere aspect artificial, lipsa reactiilor adverse si remanenta de lunga durata.
Nu atrag apa in tesut, la fel ca celelalte fillere, diminuand aparitia edemelor si inflamatiei post procedura.Gama Vycross are o remanenta de 2 ori mai mare decat fillerele obisnuite; continutul bogat in Lidocaina permite efectuarea unei interventii nedureroase iar pacienta isi poate relua imediat activitatea.
Efectul este temporar sau permanent?
Acidul hialuronic este complet descompus de corp în aproximativ 12 luni, fără a lăsa nicio urmă.
Remanența acidului hialuronic poate varia în funcție de stilul de viață personal (fumat, sport, nivel de hidratare, expunere la soare, etc) – intre 2-4 luni.