GDPR - Confidentialitate
Informare cu privire la politica de confidentialitate si de protectie a datelor cu caracter personal [prima publicare: 24.11.2020; ultima revizie: 24.11.2020] Profesia medicala a respectat dintotdeauna si din principiu dreptul persoanei la viata privata, iar Clinica MedIF urmeaza aceeasi regula de aur a confidentialitatii si protectiei datelor cu caracter personal. Conform Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor – RGPD / GDPR) si Legii 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a RGPD si de abrogare a Directivei 95/46/CE, suntem obligati sa iti prezentam urmatoarele informatii, pe care te rugam sa le citesti. Vrem sa stii ca website-ul nostru a fost conceput dintru inceput pentru a-ti respecta drepturile, precum si pentru a-ti pastra datele in siguranta. Pentru ca sa poti beneficia de serviciile noastre in conditii optime, suntem nevoiti sa colectam si unele date cu caracter personal; te asiguram ca toate datele pe care le colectam sunt mentinute la minimul necesar si ca ne bazam pe temeiuri legale. Cine suntem Suntem OTOMED CENTER SRL, cod fiscal 42176623, inregistrat la Registrul Comertului J23/376/2020, cu punct de lucru in Str Mures Nr 7, Otopeni, Ilfov, si operam website-ul MedIF.ro. Ne poti contacta oricand, la telefon 0774 402 402 sau folosind datele din pagina noastra de contact. Utilizand oricare dintre serviciile oferite de MedIF.ro, esti de acord sa citesti si sa intelegi politica noastra privind confidentialitatea datelor, dupa cum urmeaza. Pentru a te asigura ca totul este usor de citit, am inclus pentru fiecare aspect un titlu si o scurta explicatie simpla. Ce inseamna date cu caracter personal Date cu caracter personal se considera a fi acele date care sunt legate de o persoana si care fac posibila identificarea acelei persoane prin legatura dintre persoana respectiva si aspectul care o poate identifica. Exemple de astfel de date: nume si prenume, IP, adresa de e-mail, imaginea video sau foto care permite identificarea persoanei etc. Ce date colectam Datele personale pe care le colectam prin intermediul site-ului sunt cele pe care ni le furnizezi in vederea accesului la serviciile noastre. La modul general, colectam si prelucram urmatoarele date cu caracter personal: numele si prenumele, adresa (adresele) de e-mail, numarul de telefon pe care ni-l furnizezi (de serviciu / personal), adresa IP  (in scopul combaterii spamului si pentru asigurarea securitatii siteului) etc. Cand beneficiezi de serviciile noastre, in vederea asigurarii actului medical, suntem obligati sa colectam, pe langa datele uzuale de contact, date cu caracter sensibil, precum informatii legate de starea de sanatate. Te asiguram ca folosim aceste date in stricta confidentialitate si doar pentru asigurarea in parametri optimi a actului medical. Insertii de continut de pe alte site-uri Paginile si articolele din acest site pot include continut apelat din alte site-uri (ca, de exemplu, hartile Google si Waze din pagina contact). In urma apelarii continutului din alte site-uri, te informam ca exista posibilitatea ca acestea sa colecteze date despre tine, sa foloseasca cookie-uri, sa activeze servicii de urmarire a comportamentului si analiza (de exemplu, Google Analytics, Facebook Pixel) si sa monitorizeze interactiunea ta cu continutul respectiv, inclusiv daca ai un cont si navighezi autentificat in acel site / serviciu web. De ce prelucram aceste date Prelucram aceste date in scopul legitim al indeplinirii obiectului nostru de activitate, inclusiv: -    pentru a-ti putea raspunde la mesajele trimise prin site, in cazul in care ne scrii prin intermediul formularului de contact; -    pentru a te contacta in vederea programarii, daca  ne scrii prin intermediul formularului de programare rapida; -    pentru a-ti putea transmite informatii esentiale pentru tine, in cazul in care soliciti transmiterea acestora (cum ar fi: rezultatele analizelor tale); -    pentru a realiza statistici si masuratori care sa ne ajute sa intelegem cum putem imbunatati calitatea serviciilor pe care ti le oferim; -    pentru a imbunatati calitatea site-ului si serviciilor noastre si pentru a dezvolta altele noi; -    pentru a-ti facilita accesul la informatiile si serviciile noastre; -    pentru a-ti oferi informari legate de subiecte / servicii care te-ar putea interesa, precum si despre evenimente, promotii si oferte speciale; -    pentru a asigura o securitate imbunatatita a site-ului si a te proteja si a ne proteja impotriva posibilelor atacuri informatice, fraudei, abuzului. Cum folosim datele tale personale Este important sa stii ca nu vom folosi datele tale personale decat in scopul pentru care ni le-ai comunicat. Datele tale sunt in siguranta cu noi Datele tale personale sunt stocate in baze de date la care au acces doar persoanele autorizate. Bazele de date care stocheaza datele furnizate de tine prin intermediul formularelor de contact de pe site sunt stocate pe un server securizat, aflat intr-un data center protejat (ISO 27001, sisteme de securitate acces, monitorizare video etc). Accesul persoanelor autorizate la datele tale se face numai in scopul pentru care aceste date ne-au fost furnizate de catre tine si in vederea mentenantei sistemelor de stocare si protectie a datelor tale. In eventualitatea in care datele tale sunt solicitate, indiferent de motiv, in mod oficial, de catre reprezentanti ai statului, datele vor fi furnizate acestora conform solicitarilor respective, in conditiile legii, caz in care acestia devin raspunzatori la randul lor pentru protectia datelor tale. Datele tale personale nu vor fi niciodata vandute niciunei terte parti nici individual, nici ca parte a vreunei baze de date. Cat timp pastram datele tale? La modul general, stocam datele pe o perioada de maxim 36 de luni de la incetarea necesitatii prelucrarii. E-mailul tau este sters daca nu aam mai corespondat pe o perioada de 12 luni, dar il stocam din nou daca decizi sa ne recontactezi. Cookie-urile le pastram conform politicii noastre de cookie-uri. Te protejam suplimentar Website-ul nostru foloseste protocolul HTTPS, care cripteaza datele transmise (de exemplu, prin intermediul formularelor de contact din site). Aceasta inseamna ca, fie si in eventualitatea putin probabila in care aceste date ar fi interceptate, ele nu ar putea fi citite de catre o terta parte. Detii controlul asupra modului in care iti sunt folosite datele Spre exemplu, cand ai accesat site-ul nostru ai acceptat faptul ca folosim cookies. Daca insa te razgandesti, poti sa gestionezi cookie-urile din browserul tau si poti apoi sa nu mai vizitezi site-ul nostru. Poti sa soliciti oricand accesul la datele pe care le detinem cu privire la tine (modalitati de contact, aici »), si le vei primi prin e-mail, in format usor de citit. De asemenea, poti solicita oricand stergerea datelor tale din baza de date. Totusi, trebuie sa stii ca, daca ulterior vei dori sa beneficiezi de serviciile oferite prin intermediul site-ului, va trebui sa furnizezi aceste date din nou. Pe scurt, ai, conform legii, drepturi cu privire exclusiva la datele tale cu caracter personal: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de rectificare a datelor, dreptul de stergere a datelor, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor, dreptul la opozitie, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare, dreptul de a te adresa Autoritatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal si Justitiei. Iti poti exercita aceste drepturi oricand, prin adresarea unei cereri pe e-mail la office[@]medif[. ro] sau telefonic (vezi pagina noastra de contact), si ca, in cazul in care ti-am cerut consimtamantul si ni l-ai dat, il poti retrage in orice moment, prin aceleasi metode, retragerea consimatmantului producand efecte pentru prelucrarile viitoare ale datelor tale cu caracter personal.
Clinica medicala MedIF Otopeni - Servicii medicale integrate
CONFIDENTIALITATE      l      TERMENI SI CONDITII     l     ACREDITARI
medic primar specialist otopeni ilfov
medici otopeni cabinet medical otopeni
Programari:
centru medical otopeni