Dr. OLARU MARIA

MEDIC PRIMAR ENDOCRINOLOGIE

Competenta ecografie tiroida

Consultatii cu plata

Vezi doctor

Endocrinologia este specialitatea care se ocupă de afecțiunile hormonale, date fie de dezechilibrele de secreție hormonală (în plus sau în minus), fie de apariția de tumori/noduli la nivelul glandelor endocrine.

Sistemul endocrin secretă o multitudine de hormoni care sunt esențiali pentru funcționarea corectă a întregului organism, iar disfuncțiile endocrine au de obicei impact general, cu semne și simptome ce pot afecta orice organ.

Glandele endocrine umane sunt: suprarenalele, tiroida, paratiroida, epifiza, hipofiza, ovarele/testiculele, hipotalamusul, timusul, celulele istmului pancreatic.

Cele mai frecvente afecțiuni endocrine sunt tiroidita autoimună și sindromul ovarelor polichistice, ambele fiind implicate în apariția infertilității feminine. Simptomele endocrine sunt variate în funcție de glanda afectată, însă frecvent pacienții acuză starea de oboseală nejustificată.

Multe afecțiuni endocrine debutează cu o etapă subclinică, în care semnele de boală nu sunt foarte evidente, dar în care investigațiile hormonale decelează diagnosticul.

De aceea, medicii din centru medical MedIF se asigura că pacienții primesc tratamentul potrivit pentru afectiunile de care sufera.

Consultatii Endocrinologie DECONTATE cu Bilet de Trimitere pentru pacientii asigurati, sau in regim cu plata.

Preturi servicii endocrinologie

Denumire serviciuPret
Consultatie medic primar280 lei
Control medic primar180 lei
Ecografie Tiroida250 lei
Pachet Consultatie si Ecografie Tiroida490 lei
Ecografie Tiroida - REDUCERE PENSIONAR220 lei
Pachet Consultatie si Ecografie Tiroida - REDUCERE PENSIONAR450 lei
Test Osteoporoza - Osteodensitometrie cu Ultrasunete130 lei
Referat Medical130 lei

* Prețurile afișate pot suferi modificari fara un anunt prealabil