RALUCA NICULAE

PSIHOLOG CLINICIAN

Membru Asociația Americana de Diabet

Preturi

Raluca Niculae, cu o profundă pasiune pentru studiul comportamentul uman, iși dedică viața pentru a-i ajuta pe oameni să depășească posibilele obstacole care modifică calitatea vieții cu un accent asupra problemelor de anxietate și depresie.

Raluca este psiholog clinician cu licență activă din 2013, în prezent membru al Asociației Americane de Diabet cu competențe în evaluarea comportamentului de self-management al diabetului de Tip 1, identificarea potențialelor bariere în self-management, implementarea strategiilor în depășirea barierelor și evaluări ulterioare pentru rezolvarea continuă a problemelor.

După ce a absolvit Masterul de Neurobiologie la Universitatea București și EMBA la Universitatea Chicago, Raluca a studiat “Lifestyle Medicine” sub îndrumarea Dr. Elizabeth Frates la Universitatea Harvard, “Essentials in CBT” cu Judith S. Beck la  Beck Institute, CBT-I Terapia Cognitiv Comportamentală pentru Insomnie cu Colleen Carney și terapia de cuplu prin metoda Gottman cu John și Julie Gottman.

În prezent, Raluca este în curs de formare în Terapia Cognitiv Comportamentală la Cleveland Center for Cognitive and Behavioral Therapy cu certificare la Academy of Cognitive and Behavioral Therapies, United States